Åbn vinduet Lokationskort.

Indeholder oplysninger om dine lokationer, som f.eks. lagersteder og distributionscentre. Du kan give hver lokation et navn og en kode, der repræsenterer lokationen. Du kan derefter angive lokationskoden i andre dele af programmet, når du vil registrere transaktioner for en given lokation.

Du kan angive oplysninger om placeringer og lagermetoder. På baggrund af de valgte lagermetoder kan du bruge indstillingerne i oversigtspanelet Placeringer til at definere de placeringer, der skal bruges som standardplaceringer, når du udfører transaktioner. Hvis du bruger styret læg-på-lager og pluk, kan du bruge de fleste af indstillingerne i oversigtspanelet Plac.metode til at definere, hvordan du vil bruge de forskellige avancerede lagerfunktioner.

Nogle indstillingsfelter er gråtonede og deaktiveret af andre indstillinger i vinduet Lokationskort for at forhindre ikke-understøttede opsætningskombinationer.

Klik på Zoner eller Placeringer for at få vist oplysninger om zoner og placeringer, der kan være defineret for den pågældende lokation.