Når du har oprettet placeringer, kan du angive, hvilke varer der skal opbevares på hver placering vha. en kladde.

Sådan oprettes placeringsindhold vha. kladden

1. I feltet Søg skal du indtaste Opr.kladde til placeringsindh. og derefter vælge det relaterede link.

2. Klik i feltet Navn i kladdehovedet, og vælg kladden for den lokation, hvor du vil oprette placeringsindhold.

3. Vælg koden for den placering, hvis indhold du vil definere, i feltet Placeringskode.
    Hvis du bruger styret læg-på-lager og pluk på denne lokation, udfyldes de felter, der vedrører den pågældende placering, automatisk, f.eks. Placeringstype, Lagerklassekode og Placeringsniveau. Det er oplysninger, du skal overveje, når du definerer placeringsindholdet.

4. Vælg den vare, der skal knyttes til placeringen, og udfyld felterne vedrørende placeringsindhold. Udfyld felterne Maks. antal og Min. antal, hvis du bruger styret læg-på-lager og pluk, og du planlægger at bruge funktionen Beregn placeringsgenopfyldning.

Hvis du vil angive denne placering som den foretrukne placering for varen, selvom det placeringsantallet er 0, og alle andre læg-på-lager-kriterier er de samme, skal du vælge feltet Fast.

5. Gentag trin 3-4 for hver vare, du vil tildele til en placering.

6. Under fanen Startside i gruppen Proces skal du vælge Udskriv for at få vist og udskrive det placeringsindhold, du har indtastet i regnearket. Fortsæt med at redigere placeringsindholdet, indtil du er tilfreds.

7. Når du er færdig, skal du vælge Opret placeringsindhold under fanen Handlinger i gruppen Funktion.

I denne kladde kan du arbejde med placeringsindholdslinjer for flere placeringer ad gangen og på den måde få et godt overblik over, hvilke varer der lægges på de forskellige placeringer i en given zone, række eller hylde.