Du kan finde en hvilken som helst side, rapport eller visning i installationen ved at bruge feltet Søg i øverste højre hjørne af adresselinjen.

Når du begynder at skrive tegn i feltet Søg, viser en rullemenu sidenavne, der indeholder det eller de tegn, du skriver. Rullemenuen ændres, efterhånden som du skriver flere tegn, og du kan vælge den rigtige side på listen, når den vises. Den anden kolonne i rullelisten viser navigationsstierne til de fundne sider og kan bruges til at navigere til siden Afdelinger, hvor siden findes.

Vigtigt
Søgning finder kun sider og rapporter, der er tilgængelige fra den navigationsrude, der indeholder knappen Start, aktivitetsknapper og Afdelinger.