Når du skal udføre forretningsrelaterede opgaver, f.eks. ordrebehandling og dataanalyse, kan du navigere til og arbejde med data i brugergrænsefladen. Du kan bruge værktøjer til indtastning af data, filtrere og sortere data, oprette kommentarer og udskrive rapporter. Du kan også tilpasse brugergrænsefladen, så den passer til dine personlige præferencer.

Bortset fra generelle funktioner, der har fundament i hele programmet, er der en række ERP-funktioner, der findes i hele programmet, f.eks. dokumentgodkendelser, der anvendes på tværs af flere moduler i modsætning til modulspecifikke funktioner, der vedrører forskellige afdelinger. Du kan finde flere oplysninger i Arbejde med funktioner, der gælder i hele programmet.

Tabellen herunder indeholder en serie opgaver, der er knyttet til de emner, hvor de beskrives.

Hvis du vilKan du se

Have mere at vide om designbegreber i brugergrænsefladen for den rolledefinerede klient

Lære om rolledefineret design

Ændre grundlæggende indstillinger for start og brug af Microsoft Dynamics NAV.

Ændre grundlæggende indstillinger

Angive data og navigere gennem brugergrænsefladen for at udføre forretningsrelaterede opgaver.

Arbejde med data

Bruge ERP-funktioner, der anvendes på tværs af flere moduler.

Arbejde med funktioner, der gælder i hele programmet

Tilpasse layoutet af brugergrænsefladen, så den passer til dine præferencer.

Tilpas brugergrænsefladen