Du kan hente et kort fra onlinekorttjenesten, som viser den nøjagtige adresse på f.eks. en kunde eller leverandør. Onlinekort kan vælges i menuen Naviger på følgende kort i Microsoft Dynamics NAV:

Bemærk
Hvis der ikke er en kode i feltet Lande-/områdekode, kan onlinekortet ikke finde det rigtige sted. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan du kan importere et sæt af standardposter, i Sådan vælges indstillinger til Online Map.

Sådan finder du frem til et sted vha. et onlinekort:

1. Åbn et kunde-kort.

2. Under fanen Naviger i gruppen Debitor vælges Online Map.

3. Vælg Denne adresse, og vælg derefter knappen OK.

4. Online Map åbner et kort, hvor den adresse, du har defineret, er vist.