Hvis du planlægger et besøg hos en kunde eller en leverandør, kan du hente et kort med ruteanvisninger fra onlinekorttjenesten. Du kan få adgang til Online Map i menuen Naviger på følgende kort i Microsoft Dynamics NAV:

Bemærk
Hvis der ikke er en kode i feltet Lande-/områdekode, kan onlinekortet ikke finde anvisninger. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan du kan importere et sæt af standardposter, i Sådan vælges indstillinger til Online Map.

Hvis du vælger knapper fra valgvinduet, kan du hurtigt hente kort og ruteanvisninger til eller fra to forskellige destinationstyper, til eller fra din virksomhed og den adresse, du slog op i kortet, eller /fra en vilkårlig adresse til en anden adresse.

Sådan får du ruteanvisninger Online Map til eller fra din virksomhed

1. Åbn et kunde-kort.

2. Under fanen Naviger i gruppen Debitor vælges Online Map.

3. Vælg knappen Kørselsvejledning fra mit firma.

4. Online Map åbner et kort, der viser ruten fra dit firma til destinationen eller adressen med ruteanvisning på det sprog, du har valgt.

Tip
Hvis du vil have ruteanvisninger fra en adresse til dit firma, skal du vælge knappen Kørselsvejledning til mit firma i stedet for.

Sådan får du ruteanvisninger i Online Map til eller fra andre destinationer

1. Åbn et kunde-kort.

2. Under fanen Naviger i gruppen Debitor vælges Online Map.

3. Vælg knappen Kørselsvejledning til en anden adresse. Vinduet Adressevælger til onlinekort vises.

4. Udfyld felterne i vinduet, og brug rullelisten til at vælge adresser, og klik på OK.

5. Online Map åbner et kort, der viser ruten fra kortadresse 1 til kortadresse 2 med kørselsvejledninger på det sprog, du har valgt.

Tip
Hvis du vil have en kørselsvejledning fra adresse 2 til adresse 1, skal du vælge knappen Kørselsvejledning fra en anden adresse i stedet.