Du skal definere forskellige kriterier i vinduet Logistikopsætning, før du kan bruge lagerdokumenter til at styre lagerbevægelserne.

Sådan sættes logistikfunktioner op

1. I feltet Søg skal du indtaste Logistikopsætning og derefter vælge det relaterede link.

2. I oversigtspanelet Generelt skal du vælge den ønskede funktionalitet, du vil have implementeret på lagrene. Indstillingerne er Kræv modtagelse, Kræv læg-på-lager-, Kræv leverance og Kræv pluk.

3. På oversigtspanelet Generelt i felterne Bogf.metode ved modtagelse og Bogf.metode ved levering skal du vælge Bogføringsfejl behandles ikke, hvis du ikke vil have, at der vises bogføringsfejl. Vælg Stop og vis den første bogføringsfejl, hvis du gerne vil have bogføringsfejlene vist.

4. I oversigtspanelet Nummerering skal du angive den nummerserie, der bruges til automatisk at tildele numre til lageraktivitet dokumenter for lageraktiviteter.