Åbn vinduet Kontaktkort.

Viser oplysninger om dine kontakter. Det indeholder grundlæggende oplysninger, som du bruger i de daglige forretninger, f.eks. navn, adresse og telefonnumre på dine kontakter, og mere detaljerede oplysninger, der kan være en hjælp, når du skal udbygge relationerne med dine kontakter. I dette vindue kan du oprette et kort for hvert ny kontakt med et firma eller en person, du vil registrere i programmet.

Vinduet Kontaktkort består af to dele:

Du kan få hjælp til et felt ved at klikke på det og trykke på F1.