Indeholder alle dine kontakter, både virksomheder og personer, f.eks. potentielle kunder, kunder, leverandører og konsulenter, konkurrenter m.m.

Nogle af felterne i tabellen Kontakt gælder kun for virksomheder, andre kun for personer, og nogle gælder både for virksomheder og personer. Når du indtaster en ny kontakt, der det derfor vigtigt, at du angiver, om der er tale om en ny virksomhed eller om en person, der arbejder for en virksomhed, som allerede er registreret som en kontakt. Oplysningerne fra en virksomhed til en person i den virksomhed opdateres automatisk, hvis du har markeret det relevante felt Overfør i vinduet Marketingopsætning.

Hvis en kontakt allerede er registreret som en kunde, leverandør eller bankkonto, kan du kæde kontakten sammen med de relaterede poster i de relevante kort. Hvis en kontakt bliver en kunde, leverandør eller bankkonto, kan du oprette en post eller et kort baseret på de oplysninger, der blev indtastet i tabellen Kontakt. Hvis du har tilladt kunde-, leverandør- og bankkontointegration i vinduet Marketingopsætning, skal du kun opdatere oplysningerne ét sted. Når du for eksempel retter en adresse på debitorkortet, så opdateres oplysningerne automatisk i tabellen Kontakt.

Se også