Hvis Microsoft Dynamics NAV er integreret med internettet , kan du søge efter oplysninger om virksomhedskontakter direkte fra kontaktkortet.

Funktionen forudsætter, at du har defineret websteder. Du kan finde flere oplysninger i Sådan defineres webkilder.

Sådan søger du efter oplysninger om kontakter på internettet

1. I feltet Søg skal du angive Kontakter og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den relevante kontakt.

3. På fanen Handlinger skal du under Funktioner vælge Start webkilde. Vinduet Start af webkilde åbnes.

4. Marker den webkilde, som skal benyttes til søgningen, og vælg knappen Start.

Internetbrowseren startes og viser søgeresultaterne.