Du kan oprette et kontaktkort for hver ny virksomhed, du er i interaktion med, f.eks. debitor, kreditor, lead, bank, advokatfirma eller konsulentfirma.

Kontroller eventuelt indstillingerne i vinduet Marketingopsætning, før du opretter en kontakt.

Sådan oprettes der et kontaktkort for et firma

1. I feltet Søg skal du angive Kontakter og derefter vælge det relaterede link.

2. Under fanen Startside i gruppen Ny skal du vælge Ny.

3. I feltet Nummer skal du skrive et nummer på kontakten.

Hvis du har defineret en nummerserie for kontakter i vinduet Marketingopsætning, kan du i stedet trykke på Enter og vælge det næste tilgængelige nummer.

4. Vælg Firma i feltet Type.

5. Udfyld de andre felter på kontaktkortet.