Inden Microsoft Dynamics NAV-enheder opdateres med elementer fra Outlook, skal du angive, hvilke objekter i Microsoft Dynamics NAV, der skal indgå i synkroniseringen. Du kan angive en række forskellige indstillinger, så synkroniseringen passer til det, du har brug for. Du kan kun redigere disse indstillinger i det omfang, systemadministratoren har givet dig de nødvendige rettigheder. Du kan finde flere oplysninger i Outlook-synkroniseringsbrugere.

I dette emne beskrives det, hvordan du angiver de Outlook-elementer, der skal synkroniseres på første niveau. Du kan finde flere oplysninger i Synkroniseringsniveauer.

Sådan konfigureres synkronisering på niveau 1

1. I feltet Søg skal du indtaste Outlook-synkroniseringsenheder og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg Ny på fanen Startside i vinduet Liste over Outlook-synkroniseringsenheder.

3. I vinduet Outlook-synkroniseringsenhed tilføjes oplysninger om den nye enhed, du vil knytte til et Outlook-element.

4. Indtast et navn i feltet Kode.

5. I feltet Beskrivelse skal du beskrive enheden. Denne beskrivelse bruges i Outlook som beskrivende tekst til det tekstfelt, der indeholder de Outlook-mapper, der skal indgå i synkroniseringen.

6. Du skal angive en overordnet tabel, der skal bruges i synkroniseringen fra Microsoft Dynamics NAV. Du kan finde flere oplysninger i Sådan angives en overordnet tabel.

7. Hvis du vil angive en betingelse af, hvilke poster i den overordnede tabel der indgår i synkroniseringen, skal du anvende et filter på den overordnede tabel. Du kan finde flere oplysninger i Sådan angives tabelfiltre.

8. Hvis du vil angive en betingelse af, hvilke poster i den overordnede tabel der samles til synkroniseringen, skal du vælge feltet Outlook-element. Vælg ét Outlook-element på listen over tilgængelige Outlook-elementer, og vælg derefter knappen OK.

Bemærk
Hvis du vil organisere synkronisering på niveau 2, skal du definere en eller flere supplerende Microsoft Dynamics NAV-tabeller på linjerne i dette vindue. Du kan finde flere oplysninger i Sådan konfigureres synkronisering på niveau 2.