Når du skal konfigurere synkronisering for bestemte felter og Microsoft Dynamics NAV-tabeller, skal felterne tilknyttes de nødvendige egenskaber i Outlook. Når du skaber denne tilknytning, oprettes der et tilknytningsskema. Du kan finde flere oplysninger i Tilknytningsskema.

Du kan først tilknytte felter, når du har defineret tabellerne til synkroniseringsenhedens niveau 1 eller niveau 2. Du kan finde flere oplysninger i Sådan konfigureres synkronisering af enheder i Outlook og Sådan konfigureres synkronisering på niveau 2

Sådan knyttes feltet Microsoft Dynamics NAV til en egenskab i Outlook

1. I feltet Søg skal du indtaste Outlook-synkroniseringsenhed og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den ønskede enhed, og gå til fanen Startside hvor du i gruppen Administrer skal vælge Rediger.

3. For at definere felterne for den overordnede tabel, der er valgt i overskriften, skal du på fanen Naviger gå til gruppen Synkroniseringsenhed og vælge Felter. For at definere felterne for de valgte supplerende tabeller skal du også vælge Felter. Vinduet Outlook-synkroniseringsfelter åbnes.

4. Angiv et felt, der skal knyttes til en egenskab i Outlook, ved at vælge feltet Feltnr., og derefter markere feltet.

Bemærk
    Hvis feltet Tabelnr. er tomt, når du vælger et feltnavn, skal du vælge et felt fra listen over felter til den overordnede tabel eller den aktuelt valgte supplerende tabel, afhængigt af hvor vinduet Outlook-synkroniseringsfelter blev åbnet fra. Nummeret på tabellen, der stammer fra feltet Overordnet tabelnr. i vinduets kildetabel. Du kan angive nummeret på en anden tabel, hvis felter er en del af synkroniseringen. Hvis du angiver et andet tabelnummer, skal du definere tabelrelationer mellem den valgte tabel og de overordnede tabeller. Du kan finde flere oplysninger i Sådan angives flere tabeller.

5. Hvis du vil angive en betingelse for de felter, der skal indgå i synkroniseringen, skal du anvende et filter til den valgte overordnede tabel.

6. I feltet Outlook-egenskab skal du angive navnet på den egenskab i Outlook, der skal synkroniseres med feltet i Microsoft Dynamics NAV-tabellen. Du har angivet et feltnummer i Microsoft Dynamics NAV-tabellen i feltet Feltnr..

7. For at knytte et Microsoft Dynamics NAV-tabelfelt til Outlook-egenskaben skal du vælge feltet Feltnr.. Markér et felt ved tilknytning i vinduet Tabelfelter til Outlook-synkronisering. Feltsættet afhænger af den tabel, der er angivet i feltet Tabelnavn. Når du vælger feltnummeret, udfyldes feltet Feltnavn automatisk med feltnavnet.

I vinduet Outlook-synkroniseringsfelter skal du udfylde felterne med Outlook-egenskaber og Microsoft Dynamics NAV-tabelfelterne for at indstille tilknytningen. Du kan udfylde flere felter i dette vindue, afhængigt af dine behov.