Der er tre niveauer af Outlook-synkroniseringsbrugere. Superbrugere og avancerede Outlook-synkroniseringsbruger har administratorrettigheder, når de arbejder med Outlook-synkronisering.

Almindelige brugere kan konfigurere, få vist og filtrere data synkroniseringsrelaterede data. Disse brugere kan dog ikke gøre følgende:

Avancerede brugere har tilladelse til at ændre brugeroplysninger og -indstillinger for alle andre brugere. Avancerede brugere kan også tilføje yderligere Microsoft Dynamics NAV- til, der skal synkroniseres, eller fjerne nogle af de felter, der tidligere var angivet til synkronisering.

Superbrugere har fuld kontrol over synkroniseringsprocessen. Superbrugere har systemadministratorrettigheder, hvilket gør dem i stand til at angive synkroniseringsretningen. Du kan finde flere oplysninger i Synkroniseringsproces. De kan også ændre Tilknytningsskema, der er fælles for alle synkroniseringsbrugere.