Udfør en synkronisering, når du opdaterer de oplysninger, der er gemt i Outlook-elementer eller i Microsoft Dynamics NAV enheder. Synkroniseringsprocessen kan gå enten fra Outlook til Microsoft Dynamics NAV eller fra Microsoft Dynamics NAV til Outlook. Under processen oprettes og parses der XML-meddelelser, der indeholder data fra Outlook-elementer og Microsoft Dynamics NAV enheder defineret i Tilknytningsskema.

Der kan også synkroniseres i begge retninger. Hvis synkroniseringen skal udføres i retningen Outlook til Microsoft Dynamics NAV, så modtager programmet kun ændringer, der er udført i Outlook. Hvis retningen indstilles fra Microsoft Dynamics NAV til Outlook, sender synkroniseringen kun ændringer, der er udført i Microsoft Dynamics NAV. Hvis der derimod vælges begge retninger, sker synkroniseringen i begge retninger.