Hvis du vil definere andre enhedsobjekter til synkronisering, skal du angive en overordnet tabel. Du kan finde flere oplysninger i Overordnet tabel. Den overordnede tabel er det første Microsoft Dynamics NAV-objekt, som du vælger at opdatere med et Outlook-element.

Sådan angives en overordnet tabel

1. I feltet Søg skal du indtaste Outlook-synkroniseringsenheder og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den ønskede enhed, og gå til fanen Startside, hvor du i gruppen Administrer skal vælge Rediger.

3. Markér feltet Tabel nr. i oversigtspanelet Generelt.

4. Vælg en tabel i vinduet Tabelliste til Outlook-synkronisering. Vælg knappen OK.

5. Navnet på den valgte overordnede tabel indsættes automatisk i feltet Tabelnavn i oversigtspanelet Generelt i vinduet Outlook-synkroniseringsenhed.