Når du har oprettet en opgave ved hjælp af guiden Opret opgave, kan du sende mødeindkaldelser til deltagerne.

Dette kan gøres fra kortet Deltagerplanlægning.

Sådan sendes mødeindkaldelser til et møde

1. I feltet Søg skal du angive Sælgere og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den sælger, som har organiseret opgaven.

3. På kortet Sælger/indkøber skal du på fanen Naviger i gruppen Sælger vælge Opgaver.

4. Vælg den opgave i vinduet Opgaveliste, du vil sende mødeindkaldelser for.

5. På fanen Naviger i gruppen Opgave skal du vælge Deltagerplanlægning.

6. Hvis du vil sende invitationer til deltagerne igen, skal du på fanen Handlinger vælge Send invitationer i gruppen Funktioner.

7. Bekræft de efterfølgende meddelelser, hvor du bliver spurgt, om Microsoft Dynamics NAV skal have adgang til Outlook.

8. Hvis du vil sende en mødeindkaldelse til de deltagere, der endnu ikke har modtaget den, skal du markere afkrydsningsfeltet Send invitation for de aktuelle deltagere.

9. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Send invitationer.

10. Bekræft de efterfølgende meddelelser, hvor du bliver spurgt, om Microsoft Dynamics NAV skal have adgang til Outlook.

Bemærk
Hvis du vil sende en mødeindkaldelse til deltagere af typen Kontakt, skal opgaven indeholde en vedhæftet fil.

Indstillingen Send invitation er ikke tilgængelig for en mødearrangør.

Mødeindkaldelser kan kun sendes til deltagere, som har en e-mail-adresse. Du kan tilføje eller redigere en deltagers e-mail-adresse i vinduet Sælger-/indkøberkort eller Kontaktkort.

Når der sendes en invitation, opdateres feltet Invitation afsendt for hver deltager. Der oprettes en log i tabellen Interaktionslogposter for alle deltagere af typen Kontakt, der sendes en invitation til.

Brugerdefineret tekst sendes til deltagere af typen Sælger. Meddelelsen indeholder oplysninger om mødetidspunkt og sted. Meddelelsen kan ikke redigeres.