Du kan redigere en fil, der er vedhæftet en mødeindkaldelse.

Du kan redigere en fil, der er vedhæftet en mødeindkaldelse, fra sælger-/indkøberkortet.

Sådan redigeres en vedhæftet fil

1. I feltet Søg skal du angive Sælgere og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den sælger, der har arrangeret opgaven i vinduet Sælgere.

3. På kortet Sælger/indkøber skal du på fanen Naviger i gruppen Sælger vælge Opgaver.

4. Vælg den opgave i vinduet Opgaveliste, som indeholder den vedhæftede fil, du vil redigere.

5. På fanen Naviger i gruppen Opgave skal du vælge Deltagerplanlægning.

6. På fanen Handlinger skal du i gruppen Funktioner vælge Vedhæftede filer og derefter vælge Åbn. Den vedhæftede fil åbnes.

7. Foretag de nødvendige rettelser, og luk dokumentet. Vælg knappen Ja for at gemme og indlæse det redigerede dokument.

Bemærk
Når der sendes en invitation, opdateres feltet Invitation afsendt for hver deltager. Der oprettes en log i tabellen Interaktionslogposter for alle deltagere af typen Kontakt, der sendes en invitation til. Vedhæftede filer er kun tilgængelige for deltagere af typen Kontakt.

Brugerdefineret tekst sendes til deltagere af typen Sælger. Meddelelsen indeholder oplysninger om mødetidspunkt og sted. Meddelelsen kan ikke redigeres.