Du kan udlæse data fra Microsoft Dynamics NAV til andre programmer, f.eks. Microsoft Office Word eller Excel.

Data kan udlæses fra kortvinduer og lister. Du kan også udlæse data fra en rapport til andre programmer. Du kan finde flere oplysninger i Sådan vises og udskrives rapporter.

Hvis du f.eks. vil analysere et budget eller en værdiansættelse af lageret, kan du sende de relevante data til Excel for at behandle dataene yderligere. Du kan finde flere oplysninger i Sådan gør du: åbn sider i Excel. Du kan også konfigurere Microsoft Dynamics NAV, så du kan sende data til Microsoft OneNote. Du kan finde flere oplysninger i Integrere med Microsoft OneNote.

Inden du kan eksportere data, skal en administrator oprette et typografiark til det program, du vil eksportere til. Der er standardtypografiark med Microsoft Dynamics NAV installeret, som kan bruges til at udlæse en hvilken som helst side til Excel. Du kan også tilføje nye typografiark. Du kan finde flere oplysninger i Sådan gør du: administrer typografiark.

Sådan sendes data til andre programmer

1. Åbn det vindue, der indeholder de data, du vil udlæse, f.eks. et debitorkort.

2. I menuen Program skal du vælge Udskriv og Send og derefter vælge Microsoft Excel eller Microsoft Word.

Det program, du har valgt, åbnes, og der oprettes et nyt dokument med de udlæste data.

Hvis du har konfigureret Microsoft Dynamics NAV til at bruge Microsoft Office 365, sendes dataene til Office Web Apps. Hvis du har Office installeret, kan du åbne dokumentet i den fulde version af Excel eller Word. Du kan finde flere oplysninger i Integrering med Office 365 og SharePoint Online.