Du kan åbne Microsoft Dynamics NAV-data fra enhver liste, regneark eller ListPlus-side i Microsoft Excel.

Vigtigt
Kun data fra tabeller er inkluderet, når du åbner en side Excel. For eksempel vises der på siden Planlægningskladde kolonnen Advarsel, men den udlæses ikke til Excel, fordi det er et beregnet felt.

Du kan også udlæse data fra en rapport til Excel. Du kan finde flere oplysninger i Sådan vises og udskrives rapporter.

Den følgende fremgangsmåde bruges til at åbne salgskladdelinjer i Excel, men de samme trin gælder også for alle lister og kladder. Du kan også sende et kort Microsoft Dynamics NAV til Excel. Der oprettes et regneark for hvert Microsoft Dynamics NAV-oversigtspanel.

Sådan åbner du data fra kladdelinjer i Excel

1. I feltet Søg skal du angive Salgskladder og derefter vælge det relaterede link.

2. Hvis du bruger Microsoft Dynamics NAV Windows-klient, skal du i menuen Program vælge Udskriv og send og derefter Microsoft Excel.

Hvis du bruger Microsoft Dynamics NAV-webklient under fanen Generelt, skal du vælge Åbn i Excel.

Der åbnes en ny projektmappe med salgskladdelinjerne. De første to rækker viser virksomhedsoplysninger og oplysninger om, hvornår dataene sidst blev opdateret.

Hvis du har konfigureret Microsoft Dynamics NAV til at bruge Microsoft Office 365, sendes dataene til Excel Web App. Hvis du har Excel installeret, kan du åbne dokumentet i den fulde version af Excel. Du kan finde flere oplysninger i Integrering med Office 365 og SharePoint Online.