Du kan konfigurere Microsoft Dynamics NAV til at arbejde sammen med Microsoft OneNote. For eksempel kan du bruge OneNote-integration til at synkronisere noter fra en mobil OneNote-installation med Microsoft Dynamics NAV. Du kan også bruge OneNote til at dele billeder, optagelser og andre instruktioner på tværs af en virksomhed.

Når du konfigurerer OneNote-integration, kan du muliggøre tilføjelse af noter til en bestemt post eller en hel side. Du kan finde flere oplysninger i Sådan konfigureres OneNote-integration for en gruppe brugere.

Vigtigt
Du kan ikke konfigurere Microsoft Dynamics NAV til at fungere med OneNote i multitenant-installationer.