Hvis du vil bruge RapidStart Services til Microsoft Dynamics NAV, skal du først oprette en ny virksomhed, som du ønsker at udføre en Microsoft Dynamics NAV -implementering for. Når du opretter en ny virksomhed, oprettes standardtabellerne og -siderne i Microsoft Dynamics NAV, men der er ingen data i dem.

Du kan også anvende specifikke konfigurationsdata til din virksomhed, når du har initialiseret den. Oplysningerne leveres i en konfigurationspakke, en .rapidstart-fil., som leverer indhold i et komprimeret format.

Bemærk
Eksempelpakker, herunder landespecifikke filer, følger med Demonstrationsdatabase til CRONUS International Ltd.. Brug følgende fremgangsmåde for at bruge pakken med en ny virksomhed.

Sådan bruger du eksempelkonfigurationspakken BASICCONFIG

1. Åbn CRONUS International Ltd.
  2. I feltet Søg skal du angive Konfigurationspakker og derefter vælge det relaterede link.
  3. Vælge pakken BASICCONFIG på listen, og gå til fanen Start i gruppen Behandle, og vælg Udlæs pakke.

Brug følgende fremgangsmåde for at oprette en ny virksomhed, og brug pakken BASICCONFIG som en del af proceduren.

Sådan oprettes en ny virksomhed

1. Opret et nyt firma. Du kan finde flere oplysninger i CreateCompany og New-NAVCompany.

2. Skift til Microsoft Dynamics NAV Windows-klient, og initialiser den virksomhed, du lige har oprettet. Du kan finde flere oplysninger i Fremgangsmåde: Vælg et firma.

3. Genstart Microsoft Dynamics NAV Windows-klient for at opdatere din Rollecentervisning.

Du kan nu importere den konfigurationspakke, du har udlæst fra CRONUS. En nem måde at gøre dette på er ved at bruge guiden RapidStart-tjenester. Du kan finde flere oplysninger i Sådan konfigureres en virksomhed med guiden RapidStart. Ud over det kan du også konfigurere et nyt regnskab manuelt. Du kan finde flere oplysninger i Sådan konfigureres nye virksomheder.

Når du opretter en ny virksomhed, udfyldes nogle tabeller automatisk, selvom der ikke anvendes nogen virksomhedsskabelon. Du kan f.eks. gennemse standardkoderne for bogføring og batchposteringer i vinduet Kildesporsdefinition. Hvis du angiver en lokal version af Microsoft Dynamics NAV, bør du gennemgå denne tabel og overveje eventuelle problemer med lokalt sprog.