Du skal du muligvis ændre det regnskab, du arbejder med. De regnskaber, som du arbejder med, kan gemmes på den samme database eller på forskellige databaser.

Sådan vælges et andet regnskab i den samme database

1. I programmenuen skal du vælge Vælg firma.

2. I feltet Regnskab skal du vælge det regnskab, du vil arbejde med, på listen.

Du kan også åbne vinduet Vælg firma ved at vælge firmanavnet på statuslinjen nederst i programvinduet.

Mens du arbejder, får du måske behov for at åbne et regnskab, der er gemt på en anden database. Hvis du vil gøre dette, skal du omdirigere klienten, så den får adgang til en anden Microsoft Dynamics NAV Server eller en anden lejerdatabase. Du kan finde flere oplysninger i Fremgangsmåde: Vælg en server og et firma.