Du kan hurtigt konfigurere en ny virksomhed, som du har oprettet ved hjælp af guiden RapidStart-tjenester-konfiguration. Før du implementerer følgende procedurer, skal du kontrollere, at du har initialiseret og åbnet din nye virksomhed, og er på RapidStart-tjenester i Rollecenter. Hvis du vil ændre startside for Rollecenter, kan du se Sådan ændres rollecentre. Vælg profil-id'et for RapidStart.

I følgende procedure har du angivet debitoren med konfigurationspakken, der derefter installeres på en computer. Debitoren åbner den nye virksomhed, som ikke indeholder nogen debitordata. Du eller debitorvirksomheden følger trinnene i guiden RapidStart-tjenester, der er beskrevet i denne fremgangsmåde, for at levere grundlæggende oplysninger om virksomheden. Guiden både importerer konfigurationspakken og anvender derefter pakken til virksomheden.

Konfigurere en ny virksomhed

1. På startsiden for RapidStart-tjenester-rollecenteret under fanen Start skal du vælge guiden RapidStart.

2. Udvid oversigtspanelet Trin 1, der indeholder generelle oplysninger om den nye virksomhed. Angiv de relevante oplysninger om den nye virksomhed i felterne. Der er et felt, som du skal udfylde: Navn. Det er valgfrit, om du vil udfylde resten af felterne.

For at få yderligere oplysninger om a bestemt felt skal du markere feltet og derefter trykke på F1.

3. Udvid oversigtspanelet Trin 2, der indeholder kommunikations- og kontaktoplysninger om den nye virksomhed. Angiv de relevante oplysninger om den nye virksomhed i felterne.

4. Udvid oversigtspanelet Trin 3, der indeholder bankkonto- og betalingsoplysninger om den nye virksomhed. Angiv de relevante oplysninger om den nye virksomhed i felterne.

5. Udvid oversigtspanelet Trin 4. Vælg knappen AssistEdit for at vælge den konfigurationspakke, du vil anvende. Navnet på konfigurationspakken vises. Derefter kan du udføre følgende handlinger i den anførte rækkefølge:

1. Anvend konfigurationen. Under fanen Handlinger skal du vælge Anvend pakke. Dette importerer konfigurationspakken, og alle pakkedatabasedata anvendes på samme tid.
    2. Gennemse konfigurationen, efter at den er blevet anvendt. Denne indstilling giver dig mulighed for at gennemse konfigurationsoplysninger og spørgeskemaer, der leveres af partneren, og importere nogle masterdata, der kræves til din virksomhed. Under fanen Handlinger skal du vælge Konfigurationsregneark. Du kan finde flere oplysninger i Sådan udfyldes konfigurationsspørgeskemaet.
  6. Udvid oversigtspanelet Trin 5. Angiv, hvilket rollecenter der skal være standard for den nye virksomhed.

Vigtigt
    Rediger kun dit rollecenter, når du har afsluttet konfigurationen af virksomheden. Hvis du vil overveje og ændre flere konfigurationsoplysninger, skal du først bruge konfigurationsregnearket til at fortsætte arbejdet. Derefter skal du vende tilbage til guiden for at opdatere dit rollecenter eller under fanen Start vælge Fuldfør installation.

7. Vælg knappen OK.

8. Hvis du vil kontrollere, at konfigurationsoplysningerne er blevet anvendt på den nye virksomhed, skal du i feltet Søg angive Virksomhedsoplysninger og derefter vælge det relaterede link.

Vinduet Virksomhedsoplysninger indeholder oplysninger, du har angivet. Vælg knappen OK for at lukke vinduet.

På dette tidspunkt har du konfigureret virksomheden og anvendt data.