Du kan bruge konfigurationsspørgeskemaet til at strukturere og dokumentere en detaljeret diskussion om kundens specifikke behov. Du også bruge det til at indsamle opsætningsdata fra kunden for at konfigurere de relevante Microsoft Dynamics NAV-opsætningstabeller, såsom regnskab, lager og kunder.

Bemærk
Du kan også oprette dit eget konfigurationsspørgeskema, som opfylder dine behov.

Sådan udfyldes konfigurationsspørgeskemaet

1. I Microsoft Dynamics NAV Windows-klient skal du vælge den virksomhed, du vil udfylde spørgeskemaet for. Du kan finde flere oplysninger i Fremgangsmåde: Vælg et firma.

2. I feltet Søg skal du indtaste Konfigurationsspørgeskema og derefter vælge det relaterede link.

3. Vælg på spørgeskemaet for virksomheden på listen.

4. Du kan udlæse spørgeskemaet til Excel eller XML.

Under fanen Handlinger skal du vælge Udlæs til Excel og gemme filen.

-eller-

Under fanen Handlinger skal du vælge Udlæs til Excel.

Følgende trin forudsætter, at du har udlæst spørgeskemaet til Excel.

5. Udfyld konfigurationsspørgeskemaet ved at angive svarene i Excel-projektmappen. Der er et regneark for hvert spørgsmålsområde i spørgeskemaet. Gem filen.

6. Under fanen Start skal du vælge Indlæs fra Excel. Vælg den .xlsx-fil, du har gemt.

Under fanen Start skal du i gruppen Proces vælge Spørgeområder for at begynde processen med at validere og anvende svar på konfigurationsspørgeskemaet.

Du kan nu gennemse det udfyldte konfigurationsspørgeskema, før du anvender data på Microsoft Dynamics NAV-databasen.

Den næste procedure er en alternativ måde at få adgang til konfigurationsspørgeskemaer. Det forudsættes, at konfigurationspakken, som du har fået leveret, indeholder spørgeskemaer.

Sådan udfyldes et spørgeskema fra konfigurationsregnearket

1. Når du har importeret en konfigurationspakke, skal du åbne konfigurationsregnearket.

2. For hver tabel, som der er et spørgsmålsområde i, skal du under fanen Naviger i gruppen Opsætning vælge Spørgsmål. Spørgeskemasiden åbnes.

3. Besvar spørgsmålene, og derefter skal du under fanen Start i gruppen Behandle vælge Anvend svar.

4. Vælg knappen OK for at lukke spørgeskemaet.