Du kan bruge et spørgeskema til at hjælpe dig med at afgøre omfanget af og behovet for konfiguration. Du kan oprette et nyt spørgeskema eller redigere et eksisterende spørgeskema ved at tilføje nye spørgsmål eller spørgeområder.

Du kan kun oprette spørgeskemaer til tabeller af opsætningstypen. Du kan f.eks. bruge værktøjet til at angive oplysninger i følgende vinduer:

Bemærk
For at få vist en komplet liste over opsætningstabeller skal du i feltet Søg indtaste Opsætning og derefter vælge det relaterede link. Til at afgøre omfanget af overflytning af data i poster, skal du bruge funktionerne til overflytning. Du kan finde flere oplysninger i Overflytte debitordata.

Sådan oprettes et brugerdefineret konfigurationsspørgeskema

1. I feltet Søg skal du indtaste Konfigurationsspørgeskema og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg Ny under fanen Startside. Vinduet Konfig.spørgeskema åbnes.

3. Angiv en kode og en beskrivelse.

4. Under fanen Startside i gruppen Behandle skal du vælge Spørgeområder. Vinduet Konfig.spørgsmålsområder åbnes.

5. Vælg Ny under fanen Startside. Vinduet Konfig.spørgsmålsområde åbnes.

6. Angiv en kode for spørgsmålsområdet i feltet Kode.

7. I feltet Tabel-id skal du vælge id'et på den tabel, du vil indsamle oplysninger om. Feltet Tabelnavn udfyldes automatisk.

8. Du kan også angive en beskrivelse i feltet Beskrivelse. Beskrivelsen bør generelt beskrive typen af oplysninger, der indsamles.

9. Under fanen Startside skal du vælge Opdater spørgsmål. Hvert felt i tabellen føjes til spørgeskemaet med et spørgsmålstegn efter dets etiket. Du kan omformulere etiketten for at gøre det klart, hvordan spørgsmålet skal besvares. Hvis et felt f.eks. kaldes "Navn", kan du redigere det til at angive "Hvad er navnet på <data, der indsamles>". Du kan også angive yderligere oplysninger, f.eks. foreskrevet vejledning i feltet Reference. Du kan også bruge dette felt til at angive en URL-adresse på en side, der indeholder yderligere oplysninger.

Du kan også slette de spørgsmål, du ikke vil medtage i spørgeskemaet, efter behov.

Bemærk
    Feltet Svarmulighed beskriver typen og formatet af de data i svaret, som er relevante. Feltet Svar felt indeholder oplysninger, der er angivet af brugeren.

Efter behov, kan du også definere standardsvar i feltet Svar. Disse værdier bruges som standard til brugerdefineret installation. Den person, der udfylder spørgeskemaet, kan dog redigere og opdatere svaret.

10. Vælg knappen OK for at lukke vinduet.

11. Gentag disse trin for at tilføje yderligere spørgsmålsområder.

12. Vælg knappen Luk.