Når du bruger batchjobbet Foreslå kladdelinjer til at udføre likviditetsforecasts, skal du kontrollere, at de relevante oplysninger i likviditetsforecastet vises i de korrekte konti. Derfor skal du slå fast, hvilke kassekonti, der skal bruges til poster i områderne for regnskab, køb, salg, service og anlægsaktiver.

Sådan konfigureres kassekonti for likviditetskonfiguration

1. I feltet Søg skal du indtaste Likviditetskonfiguration og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Likviditetskonfiguration på oversigtspanelet Genereltskal du udfylde felterne som beskrevet i følgende tabel.

Felt Beskrivelse

CF-kontonr. for tilgodehavender

Angiv nummeret på den kassekonto, hvori værdier for åbne tilgodehavender registreres. Åbne debitorposter bruges til at beregne åbne tilgodehavender.

CF-kontonr. for skyldige beløb

Angiv nummeret på den kassekonto, hvori værdier for åbne skyldige beløb registreres. Åbne kreditorposter bruges til at beregne åbne skyldige beløb.

CF-kontonr. for salgsordre

Angiv nummeret på den kassekonto, hvori værdier for åbne salgsordrer registreres. Alle salgsordrer, der endnu ikke er fuldt faktureret, bruges til at beregne beløbet for åbne salgsordrer.

Service-CF-kontonr.

Angiv nummeret på den kassekonto, hvori værdier for åbne serviceordrer registreres. Alle serviceordrer, der endnu ikke er fuldt faktureret, bruges til at beregne beløbet for åbne serviceordrer.

CF-kontonr. for købsordre

Angiv nummeret på den kassekonto, hvori værdier for åbne købsordrer registreres. Alle købsordrer, der endnu ikke er fuldt faktureret, bruges til at beregne beløbet for åbne købsordrer.

CF-kontonr. for anlægsbudget

Angiv nummeret på den kassekonto, hvori værdier for budgetterede køb af anlæg registreres.

CF-kontonr. for afhændelse af faste anlægsaktiver

Angiv nummeret på den kassekonto, hvori værdier for planlagte bortskaffelser af anlæg registreres.

Nummerserie til likviditet

Vælg den nummerserie, du vil bruge til at nummerere likviditetsforecasts.

Bemærk
    Integrationen med likvide midler og finansbudget administreres i diagrammet over kassekonti.

3. På oversigtspanelet Nummerering skal du udfylde felterne som beskrevet i følgende tabel.

Felt Beskrivelse

Nummerserie til likviditet

Vælg den nummerserie, du vil bruge til at nummerere likviditetsforecasts.