Viser koden for momsproduktbogføringsgruppe med tilhørende modkonto, der bliver brugt ved bogføring af posten i denne kladdelinje.

Klik på feltet, hvis du vil have vist de tilgængelige momsproduktbogføringsgrupper.

Hvis du har markeret feltet Kopier momsopsæt. t. kld.linje for denne kladde, anvendes modkontoen for momsproduktbogføringsgruppekoden sammen med felterne Modkontos momsvirks.bogf.gr. og Modkontos bogføringstype til at angive indholdet i feltet Modkontos momspct. og til at finde de finanskonti, hvor der bogføres moms af programmet.

Vigtigt
Feltet Modkontos bogføringstype er knyttet til feltet Modkontos kontonr., mens feltet Bogføringstype er knyttet til feltet Kontonr. Du skal kun bruge et af disse bogføringstypefelter, enten knyttet til feltet Kontonr. eller til Modkonto, da de er bestemmende for, hvordan programmet bogfører moms.