Viser koden for den momsproduktbogføringsgruppe, der vil blive brugt, når du bogfører posten på kladdelinjen.

Klik på feltet, hvis du vil have vist de tilgængelige momsproduktbogføringsgrupper.

Hvis du har markeret feltet Kopier momsopsæt. t. kld.linje for denne kladde, anvendes momsproduktbogføringsgruppekoden sammen med felterne Momsvirksomhedsbogf.gruppe og Bogføringstype til at angive indholdet i feltet Momspct. og til at finde de finanskonti, hvor der bogføres moms af programmet.

Vigtigt
Feltet Bogføringstype er knyttet til feltet Kontonr., mens feltet Modkontos bogføringstype er knyttet til feltet Modkonto. Du skal kun bruge et af disse bogføringstypefelter, enten knyttet til feltet Kontonr. eller til Modkonto, da de er bestemmende for, hvordan programmet bogfører moms.