Åbn vinduet Lagerkilde - opret dokument.

Opretter lagerinstruktioner, såsom lagerpluk, for linjer i dokument, kladde, internt pluk eller intern læg-på-lager, afhængig af konteksten.

F.eks. åbnes vinduet Lagerkilde - opret dokument, når du klikker på Opret pluk (logistik) på en frigivet produktionsordre. Resultatet af kørslen er et lagerplukdokument for produktionsordrekomponenterne. Det samme gælder for en frigivet montageordre.

Du kan udforme de instruktioner, du opretter, ved at udfylde følgende felter:

Tildelt bruger-id: Her kan du tildele en bruger, der skal udføre lagerinstruktionen.

Sorteringsmetode for aktivitetslinjer: Her kan du angive den metode, linjerne i instruktionen skal sorteres efter. Der er følgende muligheder: vare, bilag, hylde eller placering (hvis lokationen bruger placering, vil dette være placeringskoden), forfaldsdato, placeringsniveau eller handlingstype.

Indstil filter for nedbrydning: Marker afkrydsningsfeltet for dette felt, hvis programmet skal skjule midlertidige nedbrydningslinjer, mens en større enhed konverteres til en mindre enhed og plukkes fuldstændigt.

Undlad at udfylde håndteringsantal: Markér et afkrydsningsfelt i denne fil, hvis du vil udfylde feltet Håndteringsantal manuelt for hver linje.

Udskriv dokument: Marker afkrydsningsfeltet for dette felt, hvis instruktionerne skal udskrives ud. Ellers kan de udskrives senere fra vinduet Lagerinstruktion.