Åbn vinduet Konfiguration af forbindelse til Microsoft Dynamics ERP Payment Services.

Angiver, hvordan du konfigurerer en betalingsforbindelse med Payment Services. Dette omfatter tilmelding med en Microsoft-konto til at få adgang til Payment Services.

Du skal udføre konfigurationen af betalingstjenester i Microsoft Dynamics NAV Windows-klient.

Sikkerhed Bemærk
Det er vigtigt at overveje brugen af en tilladelsessæt til at angive, hvilke brugere der har adgang til denne side. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du begrænse adgang udelukkende til de brugere, som har et administrativt behov for at køre test af konfigurationen af forbindelsen eller til at generere krypteringsnøgler.

Arbejde med nøgler

Hvis du ønsker adgang til Payment Services, skal du generere en nøgle. Når du har oprettet en nøgle og tilmeldt dig Payment Services, kan du downloade nøglen fra Microsoft Dynamics NAV Server-computeren til din egen computer, men filen har nøglen krypteret. Du kan kun åbne filen ved at uploade nøglen til Microsoft Dynamics NAV Server og angive den samme adgangskode, som du angav, da nøglen blev downloadet.

Vigtigt
Når du downloader nøglen fra Microsoft Dynamics NAV Server, skal du sørge for, at filen gemmes et sikkert sted. På Microsoft Dynamics NAV Server-computeren skal adgang til den mappe, hvor mappen er lagret, være begrænset, så kun den brugerkonto, som Microsoft Dynamics NAV Server-forekomsten kører under, kan få adgang til nøglen.