Angiver opsætningsparametre for forbindelsen til Betalingstjenester for Microsoft Dynamics ERP. Du skal angive parametrene for at aktivere Payment Services. Du skal også tilmelde dig online for at oprette forbindelsen. Du kan vælge et tjeneste-id, når du har fuldført tilmeldingsprocessen.

Det er vigtigt at overveje brugen af en tilladelsessæt til at angive, hvilke brugere der har adgang til siden, der er baseret på denne tabel. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du begrænse adgang udelukkende til de brugere, som har et administrativt behov for at køre test af konfigurationen af forbindelsen eller til at generere krypteringsnøgler.

Vigtigt
Feltet Kør i testtilstand er som standard markeret, så du kan teste betalingstjenesteforbindelsen uden at oprette nogen transaktioner. Når du er klar til at oprette en rigtig transaktion, skal du rydde feltet.