Følgende emne beskriver de tilladelser, du skal angive for, at sikre dine implementering af Betalingstjenester for Microsoft Dynamics ERP er sikker.

Anbefalede tabeltilladelser for Betalingstjenester for Microsoft Dynamics ERP

En Microsoft Dynamics NAV-bruger, der behandler salgsordrer, der involverer kreditkort, skal have tilladelser i tabeller til at angive kreditkortnumre for kunder. Disse tilladelser er det også nødvendige for at godkende betalinger, annullere betalinger og registrere betalinger.

Følgende tabel beskriver de tilladelser, der anbefales til disse typer brugere af Betalingstjenester for Microsoft Dynamics ERP.

Objekttype Objekt-id Objektnavn Læs Indsæt Rediger Slet Udføre Sikkerhed

Tabeldata

824

OPRET betalingsforbindelsesdetaljer

Indirekte

Tabeldata

825

OPRET betalingsforbindelseskonfiguration

Ja

Tabeldata

826

OPRET betalingskonfiguration

Ja

Tabeldata

827

OPRET betalingskreditkort

Ja

Ja

Ja

Ja

Tabeldata

828

OPRET betalingskreditkortnummer

Indirekte

Indirekte

Indirekte

Indirekte

Tabeldata

829

OPRET transaktionslogfilpost for betaling

Ja

Indirekte

Indirekte

Tabeldata

830

OPRET betalingskorttype

Ja

Du skal tildele skrivetilladelser til mappen Tilføjelsesprogrammer i Microsoft Dynamics NAV Server-installationsmappen for den brugerkonto, der bruges af Microsoft Dynamics NAV Server-forekomsten. Du skal også begrænse adgangen til mappen for andre brugere.