Åbn vinduet Brugeropsætning af godkendelser.

Definerer, hvem der kan godkende (eller afvise) bestemte dokumenter, angive de maksimale salgs- eller købsbeløb, som en person kan godkende, og du kan angive en alternativ godkender, som kan bruges, hvis den sædvanlige godkender ikke er på kontoret.

Når du har valgt alle indstillinger, kan du køre Brugeropsætning af godkendelser - kontrol, så du kan kontrollere, at der ikke er konflikter i opsætningen.