Åbn vinduet Brugeropsætning af godkendelser - kontrol.

Viser resultatet af en kontrol af brugeropsætningen. Rapporten viser godkendelsesrækkefølgen for en bestemt bruger. Du får besked automatisk, hvis den aktuelle opsætning for en bestemt bruger vil give anledning til fejl, når der sendes dokumenter til godkendelse.

Benyt følgende fremgangsmåde, når du udfylder felterne:

Indstillinger

Bruger-id: Angiv id på den bruger, rapporten skal omhandle. Hvis du vil se de eksisterende brugere, skal du klikke på feltet.

Opsætning af salgsgodkendelse: Vælg denne indstilling, hvis du vil kontrollere opsætningen til salgsgodkendelse.

Opsætning af købsgodkendelse: Vælg denne indstilling, hvis du vil kontrollere opsætningen til købsgodkendelse.

Opsætning af anmodningsgodkendelse: Vælg denne indstilling, hvis du vil kontrollere opsætningen til anmodning om salgs- og købsgodkendelse.

Alle: Vælg denne indstilling, hvis du vil godkende opsætningen til alle former for godkendelse.