Åbn vinduet Outlook-synkroniseringsfelter.

Knytter Microsoft Dynamics NAV-felter til de relevante Outlook-egenskaber. Du vælger indstillinger til synkronisering på niveau 3 i dette vindue.

Dette vinduer har et andet sæt felter, alt efter hvor det åbnes fra og alt eftermåden, hvorpå felterne for Overordnet tabel og den ekstra tabel knyttes. Den overordnede tabel angives i toppen af vinduet Outlook-synkroniseringsenhed, og den ekstra tabel angives på linjerne i samme vindue.

Du kan få hjælp til et felt ved at klikke på det og trykke på F1.