Du kan få vist saldi for alle finanskonti for alle perioder.

Sådan vises saldi for alle finanskonti efter perioder

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoplan og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Kontoplan på fanen Naviger i gruppen Saldo skal du vælge Finanssaldo pr. dimension.

3. Udfyld felterne i vinduet Finanssaldo pr. dimension. Du kan vælge at beregninger skal medtage eller udelukke poster ved at indstillingen i feltet Ultimoposter. Du kan også tilføje filtre, selvom vinduet Filter som standard ikke er vist.

4. På fanen Startside skal du vælge Vis matrix for at få vist matrixvinduet.