Åbn vinduet Finans - saldi pr. dimension.

Indeholder en oversigt over saldi for alle konti i kontoplanen. Udfyld vinduet Finans - saldi pr. dimension og klik derefter på Vis matrix for at se matrixvinduet.

Når du bruger felterne Vis som linjer og Vis som kolonner, kan du angive, hvordan oversigten over saldi bliver vist i matrixvinduet. Du kan vælge fra:

Du kan angive forskellige tidsintervaller ved at klikke på feltet Vis som. Du kan angive andre filtre i felterne i oversigtspanelet Indstillinger.