Du kan få vist separate debet- og kreditsaldi for en enkelt finanskonto for alle perioder.

Sådan får du vist debet- og kreditsaldi for enkelte finanskonti

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoplan og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Kontoplan på fanen Naviger i gruppen Saldo skal du vælge Finans - saldi/budget..

3. Du kan vælge at beregninger skal medtage eller udelukke poster ved at indstillingen i feltet Ultimoposter. Du kan også anvende ekstra filtre. Filterruden vises ikke som standard.

Vinduet indeholder en oversigt over alle debet og kreditbeløb for den eller de perioder, du vælger.