Du kan få vist et antal perioder for en enkelt konto i stedet for at få vist aktuelle og budgetterede beløb for alle beløb i en enkelt periode.

Sådan får du vist aktuelle og budgetterede beløb for flere perioder

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoplan og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Kontoplan vælges den relevante finanskonto.

3. På fanen Naviger i gruppen Saldo vælges Finans - saldi/budget.

4. Udfyld felterne i hovedet. For at få yderligere oplysninger om a bestemt felt skal du markere feltet og derefter trykke på F1.

5. Vælg feltet, hvis du vil se en specifikation af et vist beløb.

Bemærk
Det filter, du har angivet i vinduets hoved, anvendes til både finans- og budgetposter.

Kolonnen længst til venstre indeholder perioderne, der er valgt med tidsintervalknapperne. Der er fem kolonner på højre side. Den første kolonne viser aktuelle og budgetterede debet- og kreditbeløb for hver konto. Den femte kolonne viser den proportionale relation mellem de aktuelle og de budgetterede beløb på finanskontoen.