Du kan have flere budgetter for identiske tidsperioder ved at oprette budgetter med separate navne. Ført opretter du budgetnavnene og angiver budgettal. Derefter medtages budgetnavnene på alle de budgetposter, du opretter.

Sådan defineres et nyt budget

1. I feltet Søg skal du indtaste Finansbudgetter og derefter vælge det relaterede link.

2. På fanen Startside i gruppen Administrer skal du vælge Rediger liste for at åbne vinduet Finansbudgetnavne.

3. Opret en ny linje i de relevante felter i vinduet Finansbudgetposter.

4. På fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Rediger budget for åbne vinduet Budget.

5. Tryk på Ctrl+N for at indsætte en ny linje, udfyld de relevante felter, og vælg derefter knappen OK for at kopiere det nye købsbudgetnavn til feltet.

Kun de poster, der indeholder det budgetnavn, der vises i feltet Varebudgetnavn vises nu. Fordi budgetnavnet lige er oprettet, er der ikke nogen poster, der passer til filtret. Vinduet er derfor tomt.

6. Vælg det relevante tidsinterval i feltet Vis efter i oversigtspanelet Generelt.

7. Angiv et beløb ved at vælge den relevante celle i matrixen. Vinduet Finansbudgetposter åbnes.

8. Opret en ny linje, og udfyld feltet Beløb. Luk vinduet Finansbudgetposter.

9. Gentag trinnene, indtil du har indtastet alle budgetbeløbene.

Bemærk
Der er mellem fire og otte filtre i oversigtspanelet Filtre, afhængigt af hvor mange budgetdimensioner du har oprettet under budgetnavnet.