Du kan få vist finansbudgetter og sammenligne dem med faktiske tal i flere områder af Microsoft Dynamics NAV.

Sådan får du vist aktuelle og budgetterede beløb for alle konti

1. I feltet Søg skal du indtaste Kontoplan og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Kontoplan på fanen Naviger i gruppen Saldo skal du vælge Finans - saldi/budget.

3. Udfyld felterne i hovedet. For at få yderligere oplysninger om a bestemt felt skal du markere feltet og derefter trykke på F1.

4. Vælg feltet, hvis du vil se en specifikation, der udgør det viste beløb.

Bemærk
Det filter, du har angivet i vinduets hoved, anvendes til både finans- og budgetposter.

Den venstre kolonne indeholder kontoplanen. Af de fem kolonner i højre side, viser de første fire kolonner aktuelle budgetterede debet- og kreditbeløb for hver konto. Den femte kolonne viser den proportionale relation mellem de aktuelle og de budgetterede beløb på finanskontoen.

Tip
Brug feltet Vis efter i vinduet Finans - saldi/budget til at vælge periodelængden. Brug feltet Vis som til at vælge den måde, beløbene beregnes på, Bevægelse eller Saldo til dato. På fanen Handlinger skal du vælge Forrige periode eller Næste periode for at ændre perioden.