Delen Min opgavekø viser de poster i opgavekøen, som en bruger har startet, men som ikke er færdige endnu. Som standard er delen ikke synlig, så du skal føje den til dit rollecenter. Du kan finde flere oplysninger i Tilpasse Rollecenter og sider.

I denne del kan du se de dokumenter, der behandles, eller som er i kø, hvor dit id er angivet i feltet Tildelt bruger-id. Denne del hjælper dig med at holde styr på alle poster i opgavekøen, herunder dem der er relateret til baggrundsbogføring. Denne del kan give dig et overblik over, om der er opstået en fejl i bogføringen af et dokument, eller om der er fejl i en opgavekøpost. Delen giver dig også mulighed for at annullere bogføringen af et dokument, hvis det ikke kører.

I følgende procedure antages det, at du har føjet delen Min opgavekø til dit rollecenter.

Sådan bruges delen Min opgavekø

1. Vælg Rollecenter i navigationsruden.

2. I delen Min opgavekø skal du gennemgå opgavekøposterne. Du kan gennemse oplysninger om opgavekøen i feltet Status.

3. Hvis du ønsker at gennemse det dokument, der er relateret til en post, skal du markere posten og derefter vælge Vis post. Listevinduet åbnes. Vælg Kort under fanen Naviger.

4. Hvis en post har statussen Fejl, skal du vælge Vis fejl for at få vist fejlmeddelelsen.

Når du har rettet fejlen, skal du vælge Genstart.

5. Hvis en post har statussen Klar, skal du vælge Slet for at annullere opgavekøposten.