Forskellige kontotyper, f.eks. en debitorkonto eller en varekonto, kan have forskellige standarddimensioner angivet. Et resultat heraf er, at en post kan have mere end én standarddimension som forslag til en dimension. For at undgå sådanne konflikter, kan du knytte prioriteringsregler til forskellige kilder.

Sådan oprettes prioritering af standarddimensioner

1. I feltet Søg skal du angive Prioritering af standarddim. og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Prioritering af standarddim. i feltet Kildekode skal du indtaste kildekoden for den posteringstabel, som standarddimensionsprioriteterne skal gælde for.

3. Udfyld en linje for hver standarddimensionsprioritet som du ønsker for det valgte kildespor. Hvis du vil have Hjælp til et bestemt felt, skal du klikke på feltet og trykke på F1.

4. Gentag denne fremgangsmåde for hvert kildespor, du vil standarddimensionsprioriteter til.

Vigtigt
Hvis du har oprettet to tabeller med samme prioritering for samme kildespor, vælger Microsoft Dynamics NAV altid tabellen med den laveste tabel-id.