Du kan få brug for at indsætte kontraktlinjer eller kontrakttilbudslinjer for at registrere serviceartikler i en servicekontrakt eller et servicekontrakttilbud, der allerede er medtaget i en anden servicekontrakt eller et andet servicekontrakttilbud.

Sådan indsættes servicekontraktlinjer i en servicekontrakt eller et servicekontrakttilbud

1. Indtast Servicekontrakter eller Servicekontrakttilbud i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Åbn den relevante servicekontrakt eller det relevante servicekontrakttilbud, der skal indsættes linjer i.

3. Vælg Åbn kontrakt i gruppen Funktioner under fanen Handlinger for at åbne kontrakten til redigering.

4. Klik på oversigtspanelet Fakturadetaljer, og marker afkrydsningsfeltet Tillad beløb, der ikke stemmer, hvis du vil ændre det årlige beløb og fordele differencen i det årlige beløb manuelt på kontraktlinjerne. Eller skal du rydde afkrydsningsfeltet i feltet Tillad beløb, der ikke stemmer og fordele differencen i det årlige beløb automatisk på kontraktlinjerne efter at have ændret det årlige beløb.

5. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Vælg kontraktlinjer eller Vælg tilbud kontraktlinjer. Vinduet Kontraktlinjevalg åbnes med alle de serviceartikler, der er registreret for kunden. Hvis der er angivet en leveringsadresse i kontrakten eller kontrakttilbuddet, vises den i dette vindue.

6. Vælg de serviceartikler, der skal medtages i servicekontrakten eller servicekontrakttilbuddet, og vælg derefter knappen OK.

Gentag disse trin for hver serviceartikel, der skal medtages i servicekontrakten eller servicekontrakttilbuddet.