Du kan udfylde linjerne i en servicefaktura med de valgte bogførte leverancelinjer for en bestemt kunde. På den måde kan du oprette en faktura for de varer, der allerede er leveret fra en eller flere serviceordrer, men som endnu ikke er faktureret eller forbrugt.

Hente serviceleverancelinjer

1. Indtast Servicefakturaer i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Opret en ny servicefaktura.

3. Udfyld felterne i oversigtspanelet Generelt.

4. Vælg Handlinger, vælg Funktioner, og vælg derefter Hent salgsleverancelinjer.

5. Marker den eller de relevante leverancelinjer i vinduet Hent serviceleverancelinjer, og vælg derefter knappen OK for at indsætte linjerne i fakturaen.

De valgte bogførte leverancelinjer indsættes i fakturaen for den angivne kunde.