Når du benytter denne fremgangsmåde, kan du fakturere kunden for service, der er leveret ifølge forskellige serviceordrer. Der oprettes fakturalinjer for varer, ressourcetimer eller omkostninger, der allerede er leveret fra forskellige serviceordrer men endnu ikke faktureret.

Oprette en kombineret faktura

1. Indtast Servicefakturaer i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Opret en ny servicefaktura.

3. Angiv den kunde, der skal faktureres, og udfyld dokumenthovedet.

4. I oversigtspanelet Linjer skal du klikke på Handlinger, vælge Funktioner og derefter klikke på Hent salgsleverancelinjer. I vinduet Hent serviceleverancelinjer vises alle leverede men ikke fakturerede linjer for den angivne kunde.

5. Markér linjerne for den service, der skal faktureres, i vinduet Hent serviceleverancelinjer, og vælg derefter knappen OK for at indsætte serviceleverancelinjerne i fakturaen. De markerede linjer kopieres til servicefakturaen.