Når du har angivet salgspriserne/linjerabatterne og målgrupperne på kampagnekortet, skal de aktiveres, så kampagnepriserne og -rabatterne vises på linjerne.

Sådan aktiveres salgspriser/linjerabatter i en kampagne

1. I feltet Søg skal du angive Kampagner og derefter vælge det relaterede link. Markér den kampagne, du vil aktivere.

2. Under fanen Naviger i gruppen Kampagne skal du vælge Segmenter. Vinduet Målgruppeoversigt åbnes.

3. Åbn det relevante målgruppekort.

4. Klik på oversigtspanelet Kampagne, og marker afkrydsningsfeltet Kampagnemålgruppe. Luk vinduet Målgruppe.

5. På kampagnekortet skal du under fanen Handling i gruppen Funktioner vælge Aktivér salgspriser/linjerabatter. Feltet Aktiveret er indstillet til Ja.

Bemærk
Hvis du vil aktivere salgspriserne/linjerabatterne, skal feltet Kampagnemålgruppemålgruppekortet være markeret. Hvis salgspriserne/linjerabatterne dækker alle kontakter i målgruppen, skal du markere feltet Kampagnemålgruppe i oversigtspanelet Kampagnemålgruppekortet. Hvis salgspriserne/linjerabatterne ikke skal tilbydes til alle kontakterne i målgruppen, skal markeringen fjernes fra feltet Kampagnemålgruppe for de relevante linjer.