Åbn vinduet Kampagnekort.

Viser generelle oplysninger om kampagner, for eksempel kampagnestatus og -beskrivelse. Du kan også bruge vinduet til at oprette et nyt kort for hver kampagne, som du vil holde styr på i programmet. Du kan få vist flere detaljerede oplysninger om de forskellige aktiviteter i kampagnen i vinduet Kampagneposter. Du kan oprette målgrupper for kampagner i vinduet Målgruppe.

Du kan få hjælp til et felt ved at klikke på det og trykke på F1.