Hvis du har gemt de målgruppekriterier, som du har brugt til at oprette en målgruppe med, kan du genanvende dem, når du opretter en ny målgruppe. Den nye målgruppe indeholder ikke nødvendigvis de samme kontakter som den gamle målgruppe. Det indeholder en opdateret liste med kontakter, der svarer til de samme målgruppekriterier.

Hvis du vil oprette en målgruppe med præcist samme kontakter som en anden gemt målgruppe, skal du bruge funktionen til Genbrug målgruppe. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes målgrupper ved at genbruge gemte målgrupper.

Sådan oprettes en målgruppe ved at genbruge målgruppekriterier

1. I feltet Søg skal du angive Målgrupper og derefter vælge det relaterede link.

2. Under fanen Startside i gruppen Ny skal du vælge Ny.

3. I feltet Nummer Indtast et nyt nummer for målgruppen, og brug feltet Beskrivelse til at indtaste en ny beskrivelse af målgruppen.

4. Udfyld de andre felter på hovedet.

5. På fanen Handlinger skal du i gruppen Funktioner vælge Målgruppe og derefter vælge Genbrug kriterier. Vinduet Gemt målgruppekriterieoversigt åbnes.

6. Marker de kriterier, du vil bruge til at oprette målgruppen, og vælg knappen OK.

Målgruppelinjerne udfyldes med de kontakter, som passer med kriterierne.

Hvis du ønsker at gå et trin tilbage, skal du på fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælge Målgrupper og derefter vælge Gå tilbage. Du kan finde flere oplysninger i Funktionen Gå tilbage (målgrupper).